Ærtesuppe med karry

Ærtesuppe med karry

Opskrift

Det skal du bruge:

  • 1 stor porre med det grønne
  • 4 mellemstore kartofler
  • 12 dl vand eller bouillon
  • 2 gulerødder
  • 250 gr kyllingebryst
  • 500 gr frosne ærter
  • 2-3 tsk karry
  • ca. 1 ½ tsk  salt

Rens porren og skær den i ringe.

Skræl kartoflerne og skær dem i tern.

Kom kartoffel og porre i en gryde med 12 dl. vand eller bouillon og lad det hel koge i et kvarter.

Skær gulerødderne ud i 3-4 cm lange, tynde strimler.

Skær også kyllingekødet i strimler.

Når suppen har kogt i et kvarter, tilsættes ærter og karry, og suppen koger i endnu 5 min.

Blend suppen og hæld den tilbage i gryden.

Tilsæt gulerødder og kyllingekød og lad det hele simre i 5 min.

Smag til med salt og server suppen med brød til.