Ærtesuppe med karry
Ærtesuppe med karry
Opskrift
Det skal du bruge:
- 1 stor porre med det grønne
- 4 mellemstore kartofler
- 12 dl vand eller bouillon
- 2 gulerødder
- 250 gr kyllingebryst
- 500 gr frosne ærter
- 2-3 tsk karry
- ca. 1 ½ tsk salt
Rens porren og skær den i ringe.
Skræl kartoflerne og skær dem i tern.
Kom kartoffel og porre i en gryde med 12 dl. vand eller bouillon og lad det hel koge i et kvarter.
Skær gulerødderne ud i 3-4 cm lange, tynde strimler.
Skær også kyllingekødet i strimler.
Når suppen har kogt i et kvarter, tilsættes ærter og karry, og suppen koger i endnu 5 min.
Blend suppen og hæld den tilbage i gryden.
Tilsæt gulerødder og kyllingekød og lad det hele simre i 5 min.
Smag til med salt og server suppen med brød til.