Torskerognsfrikadeller med krydderurter
Torskerognsfrikadeller med krydderurter
Opskrift
Det skal du bruge:
- 2 æg
- 2 dåser torskerogn
- 50 g smør
- Salt og peber
- 1 bdet purløg
- 1 bdt persille
- 4 stk kartofler (1 stk = 60 g)
- 20 g hvedemel
- 1 stk citron - usprøjtet
Sådan gør du:
- Har du ingen forkogte kartofler, så skræl kartoflerne og skær dem i små stykker, så koger de hurtigere. Kog dem
- Mos de kogte og pillede kartofler sammen med torskerognen og rør det sammen i en skål. Tilsæt hvedemel og rør æggene i et ad gangen
- Tilsæt hakkede krydderurter, salt og peber og rør det sammen til en fars. Lad farsen hvile i ca. 15 min. i køleskab
- Form farsen til frikadeller og steg dem 5-6 min. på hver side i en blanding af olie og smør ved middelvarme.
Frikadellerne skal være gyldne og gennemstegte
- Server dem med en salat, kartofler og citroskiver