Specielt for mænd

Illustration Specielt for mænd
Illustration Specielt for mænd

Specielt for mænd

Sundhedsafdelingen har tilbud specielt til mænd i Svendborg Kommune.

  • Vildmænd - mandehørm og hygge: er et tilbud til mænd, der gerne vil ud i naturen sammen med andre.
  • Intimitet, krop og seksualitet: 1,5 times oplæg i Sundhedshuset for dig og din partner, der enten har KOL, Kræft, Diabetes eller HjerteKar sygdomme:

En sygdom kan påvirke hele livssituationen - også forholdet til kroppen, intimiteten og seksualiteten, - og måske også forholdet til mandighed/kvindelighed - lige meget om man er i parforhold eller er single og uafhængig af alder. En eventuel partner kan også påvirkes på forskellig måde af hele forløbet.

Det kan både skyldes sygdommen i sig selv med måske trærthed og manglende overskud, eller bivirkninger af medicin og behandlinger. 

Vi vil komme ind på de mere fysiske og på de psykologiske ændringer i kroppen, selvbilledet og forholdet til andre - i forhold til den konkrete sygsdom - og komme med forslag til hvad du/I selv kan gøre for at få det bedre. Der vil være plads til deltagernes spørgsmål, emner og debat, men det er også helt ok bare at komme for at lytte og måske blive inspireret. Partner/ægtefælle er meget velkommen på holdet - men holdene deles op efter køn, så mænd og kvinder er i hver sin gruppe (partnere skal tilmeldes sig til holdet med deres eget køn).

Nyttige links