Projekt Farvel og Tobak

Projekt Farvel og Tobak

Rygestop for mennesker i en udsat position og/eller med en varig, psykisk lidelse

Bokser du med mange svære ting i livet?

Oplever du, at dine udfordringer spænder ben for et rygestop?

Har du samtidigt et ønske om at blive røgfri?

 

Så har du mulighed for at deltage på et tilpasset rygestopforløb med ugentlige møder. Forløbet afholdes i mindre hold à fem-seks personer og gør det muligt for dig at holde ud at holde op og blive ved at være røgfri.

Møderne afholdes dels på bo- og væresteder samt i Sundhedshus Svendborg. Du har også mulighed for at få individuelle rygestopsamtaler, hvis du ikke kan indgå i en gruppe. 

Rygestopforløbet er gratis. Der gives værdibeviser til rygestopmedicin/nikotinerstatning til 12 ugers forbrug forudsat fremmøde. Hvis du har et misbrug, skal du være i behandling for at kunne deltage.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte rygestoprådgiver, Berit Kudahl, tlf 2029 5076.

Du kan selv tilmelde dig direkte ved at sende en mail til sundhedshus@svendborg.dk. Mailen skal indeholde navn og telefonnummer, og i emnefeltet skal der stå "Rygestop". Du kan også tilmelde dig ved at klikke her.

 

Til fagpersoner

Arbejder du med mennesker med varig, psykisk lidelse eller mennesker i en udsat position fx på et bo- eller værested? Og oplever du, at disse mennesker ytrer ønske om et røgfrit liv? 

Så kommer vi gerne og afholder et tilpasset rygestopforløb på netop jeres bo- og værested. Forløbet vil bestå af en ugentlig mødegang à ca. halvandentimes varighed over en aftalt periode. Udover de minimum fire og max tolv deltagere, som I samler til et hold, forventes det, at en medarbejder fra bo- og værestedet deltager på møderne sammen med rygestoprådgiveren.

For yderligere information, kontakt rygestoprådgiver, Berit Kudahl, tlf. 2029 5076.