Film vedrørende "Mit liv"

Film vedrørende "Mit liv"

Mit Liv - tilbage til hverdagen

Svendborg Kommune præsenterer flere film om alt det gode, vi tilbyder borgere med hjertekarsygdomme, KOL, diabetes og kræft.
 

KLIK på billederne herunder for at se filmene:

 

"Mit liv - tilbage til hverdagen" er Svendborg Kommunes tilbud til borgere med kroniske sygdomme

I filmen fortæller forskellige borgere om, hvad de har fået ud af at være med i indsatsen. Indsatsen indeholder samtaler med en sygeplejerske, træning og mestringskursus, kostvejledning, rygestopkursus, coaching og ergoterapi.


Mit liv med diabetes – Carsten fortæller om Svendborg Kommunes indsats for borgere med diabetes

 

Mit liv med diabetes -- Carsten fortæller om Svendborg Kommunes indsats for borgere med diabetes Carsten har diabetes. I filmen fortæller han om alt det gode ved at deltage i mestringskurset, som er en del af Svendborg Kommunes indsats for borgere med kroniske sygdomme.

Mit liv med hjertesygdom – Levi fortæller om Svendborg Kommunes indsats for borgere med hjertekarsygdomme

 

Mit liv med hjertesygdom -- Svendborg Kommunes indsats for borgere med hjertekarsygdomme Levi har en kronisk hjertesygdom. I filmen fortæller han om alt det gode ved at deltage i træningsindsatsen, som er en del af Svendborg Kommunes indsats for borgere med kroniske sygdomme.

Mit liv med KOL – Jenny fortæller om Svendborg Kommunes indsats for borgere med KOL

 

Mit liv med KOL -- Jenny fortæller om Svendborg Kommunes indsats for borgere med KOL Jenny har KOL, som er en kronisk lungesygdom. I filmen fortæller hun om alt det gode ved at deltage i mestringskurset, som er en del af Svendborg Kommunes indsats for borgere med kroniske sygdomme.

Mit liv med kræft – Nina fortæller om Svendborg Kommunes indsats for borgere med kræft

 

Mit liv med kræft -- Nina fortæller om Svendborg Kommunes indsats for borgere med kræft Nina har haft kræft. I filmen fortæller hun om alt det gode ved at have en kontaktperson, som er en del af Svendborg Kommunes indsats for borgere med kroniske sygdomme.

Mit liv på mestringskurset - Jonna fortæller om Svendborg Kommunes indsats for borgere med kronisk sygdom

 

Mit liv - Jonna fortæller om Svendborg Kommunes indsats for borgere med kronisk sygdom I filmen fortæller hun om alt det gode ved at deltage i mestringskurset, som er en del af Svendborg Kommunes indsats for borgere med kroniske sygdomme.

Mit liv til træning - Jonna fortæller om Svendborg Kommunes indsats for borgere med kronisk sygdom

 

Mit liv til træning - Jonna fortæller om Svendborg Kommunes indsats for borgere med kronisk sygdom Jonna har diabetes. I filmen fortæller hun om alt det gode ved at deltage på træningshold, som er en del af Svendborg Kommunes indsats for borgere med kroniske sygdomme.

 

Playliste på Youtube